Klubben

Vi är några stycken som är helt sålda på  Fords 4-banger från 1928-1934 (även g28t helt ok). Vi gillar nostalgiska byggen som inte behöver kosta en förmögenhet och vår ambition är att köra med våra bilar. Det spelar ingen roll om bilen är blank, matt eller har naturlig patina, bara man törs använda bilen. (Vi åker även på vintern, när det går). Det måste ju finnas fler än vi som tycker likadant, så därför har vi dragit igång den här verksamheten.

Det finns nu ett antal Ford länkar för dig som behöver information och delar. Ambitionen är också att vi skall ta hem kul delar från USA och sälja till självkostnadspris. Möjlighet kommer också att finnas att hänga på när vi beställer grejer från USA, både standardgrejer och trimprylar.

Om det funkar så skall vi försöka få dom som  kan och vet hur man får mycket fart i en sidfyra att ge oss lite tips och idéer som vi kan publicera på sidan.

Nästa år kommer vi att ha den första 4-banger träffen i Sverige. Låter det här kul och du känner att det här kan vara något för dig, så är det bara att skicka ett mail till info@wishbones.se med namn, mobilnummer och vilken/vilka bilar du har och bifoga gärna bild på bilen/bilarna om du kan.

 


    Wishbones, 2008